i believe in angels

ÄLSKADE SOMMARVÄDER!!!
jag älskar när det är varmt ute!
Så jag har varit ute hela dagen, i like it!
Men, just nu pluggar jag Engelska...
menmen, jag har mått hyffsat bra idag.
Har varit sjuk hela helgen. Buhu..
Men man kan inte alltid vara frisk.
Och jag vet att mina inlägg är sjukt tråkiga, så jag måste börja göra någonting roligt med mitt liv så jag kan berätta om.
Have a nice day!

i believe in angels

No make-up

Mega trött.
Spanska prov imorgon
Måste va utvilad
God Natt


 
No make-up


Boring.

Nu är bokrecensionen äntligen klar, men nu har jag ett No projekt som ska lämnas in imorgon, och jag har jättemycket kvar att göra.. Så idag blir det ännu en plugg dag.. men 18.30 är det något möte på skolan,. Ja måste gå,. Boooring.-
Menmen,, ibland får man göra sådant som man inte tkr är roligt.
Jag har ont i mina ögon efter allt pluggande hemma och i skolan. Men tyvärr måste jag säga såhär..
.. Nu ska jag gå och plugga!! 
Så ni alla får ha det jätteroligt, för de ska ja försöka att ha om det går!
Love from me!
Always Happy!


fantastico!

Dagen har varit FANTASTICOO!
eller ja, den har varit helt vanlig, Vi hade bip-test i skolan. Puhh,, not funny.
Men ja sprang på 9.2 jag är grymt nöjd över resultatet.
Men hela min dag har jag pluggat.
Jag har gjort en bokrecension som ska lämnas in imorogon. Vi hoppas att de blir ett MVG.. dreaming..
Men nu måste jag fortsätta att plugga, har fortfarande lite kvar.
Ha det bra alllesammans !
Kyss.


Som man bäddar får man ligga.

Dagen har varit seg.. Allt har varit jobbigt. Men de måste väll va en sådan dag någon gång.
Jag är säker på att dagen imorogon kommer bli underbar.
Nu är klockan en minut i tolv, så snart är det dags att önska sig något!
Men denna veckan är jobbig, det är en massa inlämningsuppgifter plus prov. oh yes..
Men det är bara att göra det om ja nu vill komma in på Procivitas, det är väldit hög intagningspoäng där.. Men jag ska klara det!!
Jag är otroligt trött nu, och jag har varit det hela dagen. Imorgon är det en bra dag, men jag har ingen anledning till det.
Men nu ska jag sova, men innan dess ska jag bara tänka på en massa bra saker. Det får en att må mycket bättre, jag lovar. Try it!
Som man bäddar får man ligga,
och jag har bäddat otroligt bra.

Puss och Godnatt!


Ibland kan man känna sig friare med gränser just därför att man har en säkerhet.

Skönt kvälls sommarväder.

Sitter ute i det sköna kvälls sommarvädret.
Har en stor fluffig filt om mig med ett stort glas coca cola.
Släkt och vänner sitter här omkring mig.
Godis och chips är exakt framför mig.
Kan man ha det bättre?

Puss.


Sleepy Emma

Jag låg o sov, like always, drömde en fantastisk dröm...
Men, när jag låg där, ensam i min säng så började min mobil att ringa. Jag kollade vad det var för number men ja kände inte igen det. Därför svarade jag inte. Jag svarar inte på nummer som jag inte vet vilka det är, utan då får dom skicka ett sms o skriva att det är deras nummer. Menmen, tillbaka till vad ja berättade.
Jag låg där, hörde mobilen ringa medans jag försökte att koncentrera mig på min dröm, jag ville ju fortsätta att drömma samma fantastiska dröm. Men efter att mobilen hade ringt fick jag ett meddelande, det var ett röstmeddelande. Jag slog 888 på min mobil,då jag fick höra en röst som jag kände igen. Det var Reka från Gina Tricot. Dom behövde hjälp där eftersom det var sjukt mycket människor där. När jag lyssnat klart på meddelandet så skulle jag precis ringa till dom. Men det hann jag inte förens min stora syster stog vid min dörr och sa att det var Madde från Gina Tricot. Jag tog telefonen och började prata med henne. Dom ville att jag skulle hjälpa till i butiken från kl 13.00-19.00. Jag sa till dom att jag skulle skynda mig och komma dit. Klockan var då 12.00, jag stog där o tänkte på hur ja skulle komma det. Mitt enda hopp var då att min mamma skulle köra mig. Hon var i frigeboden o bada hundarna. Jag sprang då ut, med mitt toviga hår och bara en tröja och trosor. Jag berättade hela historien, då vad som hade hänt. Självklart så snäll som min mamma är så sa hon att hon kunde köra mig.
ca 12.40 var jag klar och min mamma satt i bilen och vänta på mig. 
När ja var kom till Gina Tricot var dom glada att jag hade kommit, och ja lovar er, det var kaos.. Jag har nog aldrig sätt så mycket människor, Ja blev svettig..  Menmen, Jag jobbade som vanligt och allt gick suveränt. 
Nu är jag mktmktmktmkt trött och jag ska äntligen sova. Hoppas jag får drömma vidare på min underbara dröm.
Ha det bra allesammans.  
Muy love from Mig.  

Over.

Buhu,, nu är praon slut... Inte kul, jah trivdes verkligen på Gina Tricot. Tjejerna som jobbar där har så härliga personligheter!  Det var riktigt sorligt att gå där ifrån. Det ända ja tänkte på va väll att nästa gång jag kommer shoppa där så kommer jag va social mot dom och undra hur det är med dom, då kommer dom bara tycka att ja är en idiot eller nått, dom kommer ju inte känna igen mej.. Men ja hoppas att dom gör de, för jag har haft 8 otroliga dagar med dom.
Men innan jag skulle gå ifrån praon, så testade jag en tröja, den var inte alls snygg på mig. menmen, när jag stog där i provrummet och såg förjävlig ut så kom Erika som jobbar på Gina Tricot! Sjukt härlig tjej, otroligt öppen och social. Men hon gav mig 300 kr, eller ja det var då från alla som jobbade där, men de var för att dom tkte att jag hade varit så duktig. Men ijf, 300 kr, ja blev superglad, plus att allt jag köpt har jag fått 30 % på eftersom jag jobba där.
Den dagen blev det en del shoppande, se bilder nedan.
När ja kom hem var det PAARTTTYY!!  men jag vet inte varför det var de, menmen, det är alltid det hemma hos mig.
Ha det bra, och sry att jag har varit seg med uppdateringen.
Bye!

New kläder + accessoarer som
inte finns med på bild







Byxerna som ni ser ovan köpte jag för 599 sek.

Bilder på mig när jag har dessa snygga kläderna på mig kommer inom kort!

The hair.

det varit en slappedag, och det har varit skönt.
Jag vaknade kl 13.00, och gick sedan ut och solade. Men senare på dagen skulle my mother och handla. Då ville jag följa med, så jag började göra mig iorning. När jag hade sminkat mig och tagit på mig de kläder jag ville ha så kom jag på att jag skulle använda trippeltången idag, så det var bara för mig att packa upp den och sätta igång den. Den blev varm snabbt. Jag satte mig ner och började genast använda den. Det tog nog ca 30 minuter innan jag var klar. Eftersom jag var ju tvungen att göra de på hela håret, men de var faktiskt väldigt långtråkigt. Jag fick ont i nacken.  Men resultatet blev faktisk väldigt bra. I början tkte jag att jag såg ut som en pudel, men den tanken ändrades snabbt. Jag började tka att det blev finare och finare ju mer jag titta på det.
Imorgon är det Prao igen, så då är det dags att vakna tidigt och sticka o ta bussen 08.52. Not funny...
Men jag vill  praoa, det är sjukt roligt, Jag trivs otroligt mkt!
Men men , jag lovade ijf att ta en bild på hur mitt hår blev och det gjorde jag! Men bilden kanske inte blev jättebra, men de hoppas jag inte gör ngt.
jajaj,  ja ska sova nu, ska ju upp tidigt..
Godnatt!

Här ser ni en bild på hur håret blev.


No one know

jag är så seg på att uppdatera just nu. Denna veckan har varit jobbig..  eller ja, den blir jobbig när man är tvungen att gå upp klockan sju om inte tidigare. Idag är det då lördag och det är melodifestivalen, jag kollade på det ett tag men sen orkade jag inte, de blir typ så segt o tröttsamt att bara sitta framför tv´n. Men sveriges bidrag är faktiskt bra. Ju mer jag hör den så gillar jag den mer och mer. Men det är en smaksak, många tkr den är skitdålig, och kan inte fatta att vi skickade vidare den men ni som inte tkte att den var bra kan ju få tka det men det det är marioteten som bestämmer och det betyder att det var fler som tkte den var bra än dålig! Mohaha , i am evil. 
Nej, ja ska va snäll. Jag accepterar om ni tkte den var dålig.
men ja måste berätta att jag har köpt min trippeltång nu! I´m so HAPPY!! Jag har inte testat den ännu men de ska  jag göra, redan imorgon faktiskt! Ska ta en bild på det och lägga in så får ni se om det blev fint. Det kanske blir skitfult, vem vet. No one know.
Men Idag var jag då i Hässleholm och tävlade med mina hundar.Det var jag och min mamma som ställde ut. Det är då hundutställning som jag deltar i, inte agility. Men det är roligt de med. Men ijf, jag gick med Malte, he is beautiful, men han kom trea bland alla hanar. Därimot Anton, som min mamma gick med, han vann då allting. Han blev BIR! dessumtom blev han Champion, nu ska vi börja ställa honom utomlands också!
Men nu ska jag sova,
Tired...





I love MATEMATIK!

Today har jag inte gjort så mkt.. 
Jag har varit på praon, tog bussen 08.58, o yes, det är tidigt menmen. Idag var praon inte speciellt rolig, ijf inte på förmiddagen men på eftermiddagen blev det faktiskt roligare för alla pratade med varandra. Annars är det ju bara jobba, jobba, jobba. Klockan sex slutade jag och då skulle min bror hämta mig eftersom vi skulle kolla på ett gymnasie som ja förmodligen ska gå på, det är då på ProCivitas! Men ja måste kämpa på i skolan som ***  eftersom man måste ha MVG i allt typ, intagningspoängen är 290, men det ska jag klara! Och jag tror att jag klarar det! Det är min framtid som det handlar om och jag ska göra allt för att den ska bli bra. Men jag kommer då formodligen gå samhällsvetenskapliga programmet med ekonomisk inriktning. I love MATEMATIK! 
Jag är ijf lite ledsen idag, eftersom jag hann inte köpa min trippeltång. Men ja ska se om ja hinner köpa den imorgon.
Men nu ska jag sova, plus att det är fredag imorgon  och jag längtar eftersom att då har man hela helgen framför sig, så då ska jag vila ut mej och träffa friends!
Sov Sött Alla!

Jag är huvudlös!


Hallelujah!

Glömde skriva, att imorgon kommer jag att köpa en trippeltång!
Nu kommer jag bli snygg i håret!
hallelujah!






Bild på trippeltången!

I´m sorry.

Okej, ja vill bara be om ursäkt att jag inte har uppdaterat idag eller igår, men jag har haft sjukt mkt att göra. Min prao börjar 10, och min buss går 08.52, så jag måste börja gå vid 08.30. Sen kommer jag inte hem fråns sju-halv åtta. Jag har ingen tillgång till ngn data på praon, Plus att jag måste plugga, like always. Men men, ja måste desumtom äta mat, eftersom att det är så viktigt!.. hahah . Jag har säkert gjort en massa andra saker idag, men jag kommer inte ihåg just nu, och jag vill inte tänka för det är jag för trött för. mkt "för" i den meningen.Men just nu vill jag bara sova, för ja lär behöva min skönhets sömn! Oh, I like it!!
Men juste, jag köpte ijf två tröjor idag från gina tricot, sjukt snygga, jag har gått och dreglat över dom under praon, men nu är dom mina!  O YEAH!!  Imorgon blir det prao sedan ska jag ner till Procivitas, för att det är öppethus där och jag kommer förmodligen att gå där i gymnasiet!
Men nu får ni alla ha det bäst för det ska jag ha!
Because I´m going to bed now.
Bye Bye!

Här ser ni vilka snygga tröjer jag köpte


Den första tröjan (högst upp) är inte exakt likadan som min,
det är samma modell men min är också randig med grått!







Kalaspuffar med mjölk.

Godmorgon gott folk, nu sitter jag här vid min mammas data och äter kalaspuffar med mjölk. Snart ska jag gå till busshållsplatsen eftersom det är prao idag igen. Jag kommer förmodligen att sitta och läsa på bussen för det tar ca 40 minuter. På bussen tror jag att jag kommer att läsa en bok som heter "P.S. Jag Älskar Dig", jag har inte kommit så  långt men ja vet att den är jättebra. Filmen  "P.S. I Love You" är en utav mina favorit filmer, den är grymt bra. Se den!!
Men nu måste jag gå, annars missar jag min buss!
Puss o Hej!


Mina fötter värker!

Dagen har varit rolig, jag trodde att den skulle bli sjukt tråkig och jag skulle få städa hela tiden, like I said before. Men det var faktiskt jätteroligt att praoa på gina tricot! Jag rekomenderar att praoa där om ni letar efter prao plats.
Det började med att när jag kom klockan 10, jag sa godmorgon till alla som jobbade där och presenterade mig, sedan så sa dom att jag skulle gå ut med soperna tillsammans med den andra praktikanten. Då blev ja inte så glad för ja trodde att det var de jag skulle göra nu i 8 dagar, men de va fel! Jag har fått vika en massa kläder, sortera, hjälpa kunder, larma. Det var faktiskt mycket roligare än vad det låter, dessutom är tjejerna som jobbar där otroligt trevliga och sociala! Men eftersom jag har stått upp, gått snabbt i hela 8 timmar idag så värker det i mina fötter för tillfället. När jag gick hem efter jag hade tagit bussen så fick jag nog många blickar på mig eftersom att jag gick som att jag hade brutit båda benen, ja vill inte ens tänka på hur jag såg ut... De gjorde så ont, och det gör det än! Men jag har verkligen kämpat idag, och gjort mitt bästa och det är det som räknas. Tyvärr blev det ingen bild på min vackra gina tricot outfit idag, för att jag hann inte ta ngn. Men jag ska försöka ta en bild imorgon. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon, min buss går 09.12 och jag får absolut inte försova mig idag!
Sweet Dreams!

Work, Work, Work

nu ska jag åka till min praoplats, Väla centrum. Börjar kl. 10.00 och slutar 18.00,. Work, work, work. Det ska blir roligt men ja tror att ja kommer städa för det mesta. Men jaja, Min mamma får köra mig idag eftersom jag försov mig, tyvärr.  Vi ska sticka 09.40, och det är om 5 minuter, så time for me to go!
Adiós!


En ko har fyra magar inte åtta..

Grillad korv är gott, men då måste man ha ketchup och senap på. Mums, nu lätt jag som värsta tjockisen. Men ja gillar mat. :)  Speciellt Mc Donalds, de älskar jag men det är väldigt onyttigt, jag äter det för ofta, men jag ska börja tänka mer på vad ja äter.
Men idag hände inget speciellt roligt. Har titta på tv med min syster, vi har kollat på en massa olika, men vi tittade på ett program där de ställdes en massa frågor, och då kom t ex " hur många magar har en ko?" , Då sa hon 4 och jag sa 8, men ja hade tydligen fel, jag har alltid trott att dom hade 8 magar, så ja försökte va smart. Det lätt inte speciellt roligt nu, men det lätt sjukt roligt då. Jag är smart, eller ja för de mesta hoppas jag. Men ja är inte så insatt på hur många magar en ko har. 
 Men nu hinner jag inte skriva så mkt mer utan ja måste börja leta fram gina tricot kläder till imorgon så behöver ja inte leta efter det imorgon.
Hasta luego!
The picture är på mig, bild sen igår.

the day.

Har precis vaknat, klockan är då 12.44  nu. Jag älskar att sova, finns det ngt skönare ?  Men idag blir det en "slappedag",  jag kommer  nog bara sticka ut och fotografera,  börja leta efter Gina Tricot kläder i min garderob, eftersom jag ska praoa där i 2 veckor och då måste man ha Gina kläder på sig. Jag börjar på måndag/imorgon. Det ska bli kul eftersom ja kommer att umgås med mkt människor och fixa med kläder , och jag älskar sånt. Jag älskar mode, men jag har en annrunda stil i think, många brukar säga det. Men sån är ju jag :DMen ja ska fösöka att hinna ta foto på mina kläder som jag kommer ha nu när ja sticker till praon, så ni kan se vad ja andvänder för snygga gina kläder!
Jaja , nu ska ja sticka ut och leka med dogsen och slappa i solen. Äntligen kommer det vackra sköna sommarvädret tillbaka! 
men men, HAVE A NICE DAY!  
På bilden ser ni mig en annorlunda outfit.

Hello again!

Sitter här vid datorn nu och är skit trött, har precis varit inne hos grannarna och ätit det var mycket, mycket gott.
Men nu så kollar jag på Tv, men eftersom att det är reklam så satte ja på min vackra laptop..  tittar på en film som heter "Se upp för dårrarna", den går på kanal tv4, jag tycker att den är bra, ijf utav det jag har sätt.  Stora syster, lilla syster och hennes kompis har gått upp på övervåningen och jag har lovat dom att jag ska ropa på dom när filmen börjar igen, och det gjorde den precis, Time for me to call! 
Hoppas ni har det bra för det har jag, 
 
Puss och hej!

Emma Writes.

Dagen har varit funny,  Har varit ute och fotograferat i skogen,  I love it.  Men ja måste säga grattis till en utav mina snygga vänner som konfirmerade sig idag, hon heter Nanna och jag älskar henne. Har haft mycket att göra idag, men dagen har ändå varit bra.  Men men , snart är det dags för mat, mums! 
Bilderna från idag kommer förmodligen läggas ut imorgon.

Pussar från mej!


RSS 2.0